Over ons

Orsatel Telecom is opgericht in 2000 en sinds die tijd uitgegroeid tot één van de leidende specialisten op het gebied van de bovengrondse aanleg en installatie van verbindingen voor data-communicatie.

Een groeiende groep telecombedrijven, aannemingsbedrijven en kabelexploitanten doet een beroep op onze expertise en ervaring. Zo werken wij bijvoorbeeld in opdracht van KPN, Volker Wessels Telecom, Koning & Hartman en Stam & Co. Daarnaast mogen wij onder meer Getronics, Imtech en LCC tot onze klanten rekenen. Als u kiest voor Orsatel Telecom, bent u dus in goed gezelschap. 

Betrokken vakmensen

Onze betrokken en bekwame vakmensen zijn dag en nacht in touw om perfect functionerende netwerken op te leveren. Dit biedt onze opdrachtgevers de zekerheid dat hun klanten probleemloos gebruik kunnen maken van de diensten, die zij aanbieden. Om mensen zo weinig mogelijk tot last te zijn en er voor te zorgen dat de klanten van onze opdrachtgevers overdag gewoon hun werk kunnen blijven doen, betekent dit nog weleens dat onze mensen in de nachtelijke uren actief zijn. 

Hoogst denkbare kwaliteit

In alles streven wij naar het realiseren van de hoogst denkbare kwaliteit. Onze monteurs behoren dan ook tot de besten op hun vakgebied. Al onze monteurs zijn bijvoorbeeld in het bezit van het VCA-, OV2-, VOP-, hoofdverdeler- en kabelverdeler-certificaat. Door middel van interne opleidingen en externe trainingen blijven zij continu op de hoogte van de jongste ontwikkelingen, technieken en voorschriften. Aandacht voor veiligheid loopt als een rode draad door onze werkprocessen.

Veel in eigen beheer

Het spreekt voor zich dat wij werken conform de richtlijnen van ISO9001. Een strakke regie en discipline overstijgend project management staan ervoor garant dat elk project tijdig en optimaal functionerend wordt opgeleverd. Omdat wij werken volgens de principes van ketenregie, is onze afhankelijkheid van derden zo goed als nihil. Zelfs het transport verzorgen wij geheel in eigen beheer dankzij een eigen wagenpark.