Engineering

Heeft u tijdelijk onvoldoende capaciteit om netwerken en systemen voor uw klanten tijdig op te leveren. Wij helpen u graag om alle (engineering-)processen in goede banen te leiden? Wij doen dit soms op basis van consultancy, veelal op basis van onderaanneming, maar steeds vaker ook in de vorm van detachering. Hierbij detacheren wij een ervaren en professionele projectleider bij u, die namens uw bedrijf alle touwtjes strak in handen neemt. Om deze niet meer te laten vieren, voordat een project naar volle tevredenheid van uw klant is opgeleverd.

Allround specialisten

Onze engineers zijn niet alleen specialisten op hun vakgebied, ze beschikken tevens over uitstekende managementkwaliteiten en zijn gewend om teams effectief en succesvol te laten samenwerken. Daarbij beheersen zij het complete traject van A tot Z. Van werkvoorbereiding tot het moment van oplevering. Of het nu gaat om het maken of beoordelen van werktekeningen, het aanvragen van vergunningen of het aansturen van uw storingsservice. Dankzij de inzet van één van onze specialisten weet u zeker dat er geen kink in de kabel komt.

Wilt u meer weten over onze expertise op het gebied van engineering of onze detacheringsdiensten? Belt u dan vandaag nog naar 0174-723589 of mail naar engineering@orsatel.nl