Demontage

Net zoals de installatie en ingebruikstelling van een goed functionerend telecommunicatienetwerk vakwerk is, geldt hetzelfde voor de demontage ervan. Met veel oog voor detail zorgen onze specialisten er voor dat de demontage uiterst deskundig en zorgvuldig plaatsvindt. Grondige kennis van alle denkbare materialen, systemen en netwerken staat aan de basis van een veilige ontmanteling van de telefooncentrale(s), telecom-gerelateerde en andere communicatienetwerken van de klanten van onze opdrachtgevers.

Afvoer van materialen

Ook op meer macro-niveau hebben wij veel ervaring met het buiten gebruik stellen en ontmantelen van bijvoorbeeld wijkverdeelkasten en hoofdverdelers.

Ook over de afvoer van materialen hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij nemen u deze zorg volledig uit handen. Materialen die vrij komen bij de demontage, en niet meer van waarde zijn, voeren wij met behulp van eigen wagens zorgvuldig af zodat deze materialen op een verantwoorde manier gerecycled kunnen worden.

Verwijderen vertrouwelijke informatie

Ook het verwijderen van (vertrouwelijke) informatie van afgeschreven informatiedragers, zoals harddiscs, laptops en desktops verzorgen wij volledig in eigen beheer. De opdrachtgever ontvangt hiervoor een certificaat. Deze informatiedragers worden vervolgens conform de voorwaarden van de ISO 27001 norm vernietigd.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van demontage. Neem dan contact met ons op via 0174-723589 of demontage@orsatel.nl