Diensten

Orsatel Telecom is een allround dienstverlener als het gaat om het verbinden van mensen. Of het nu gaat om het aansluiten van consumenten op internet, telefonie en interactieve televisie of om het koppelen van kantooromgevingen aan glasvezel- of andere netwerken. Onze specialisten beschikken over een zeer ruime ervaring en hebben veel expertise op het gebied van alle denkbare netwerken, van koper en coax tot glasvezel

Zorgvuldige montage

Naast het aansluiten van consumenten en bedrijven op moderne communicatiemogelijkheden zijn wij gespecialiseerd in de montage en demontage van telefooncentrales en telecom-gerelateerde artikelen. Daarnaast helpen wij onze opdrachtgevers ook in het voortraject. Zaken als het aanvragen van vergunningen, het beoordelen van werktekeningen en het tijdig informeren van alle betrokkenen, zowel intern als extern, zijn voor ons gesneden koek.

Slimme engineering

In toenemende mate doen opdrachtgevers een beroep op ons om hen te helpen op het gebied van engineering. Al dan niet op basis van detachering. Als cruciale schakel tussen ontwerp en realisatie wordt in deze fase veelal de basis gelegd voor de succesvolle oplevering van een project. Onze specialisten zijn hier als geen ander van doordrongen.